Info | nv-orkidea

Huom!
nv-Orkidea Oy on sisustus- ja lahjatavaratukku. Myymme tuotteitamme ainoastaan yrityksille myyntipakkauksittain. Ei vähittäismyyntiä.

Tarjoamme Sinulle laajan, yli 13000 nimikkeen tuotevalikoiman kohtuullisella toimitusajalla. Kaikki helposti tilattavissa verkkokaupastamme.

Rekisteröidy kauppiassivuille tällä lomakkeella.


Yankee Candle

Yankee Candle Suomi

Yankee Candle Warm Summer Nights

Maailman rakastetuin kynttilä. Miksi Yankee Candlen tuoksut ovat niin valloittavia? Yankee Candle kehittää ja testaa kaikki tuoksut korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden kanssa. Tuotteet tehdään myytäviksi ja laadukkaat tuoksut myyvät itse itsensä. Yankee Candle tuoksutuotteilla rakennat kaupallesi uskollisen asiakaskunnan, joka palaa kerta toisensa jälkeen ostamaan uutuustuoksuja tai omia vanhoja suosikkejaan.

Toimimme Yankee Candlen agenttina Suomessa. Tule tutustumaan Yankee Candlen valloittaviin tuotteisiin Helsingin konseptimyymäläämme Mannerheimintie 62.


Millefiori Milano

Millefiori Milano Suomi "To perfume your world and decorate it with style" - Millefiori® Milano

Millefiori® Milano on italialainen 90-luvulla perustettu tuotemerkki, joka valmistaa korkealuokkaisia tuoksutuotteita.

Laatu, design, innovaatio ja tuoksu ovat Millefiori® Milanon merkille pantavimmat ainesosaset.


Tri-Coastal Design Group -
kauniita,korkealaatuisia ja edullisia designtuotteita

Tri-Coastal Design Suomi

Tri-Coastal Design Group tuo markkinoille kauniita ja korkealaatuisia designtuotteita. Yrityksen oma designtiimi luo erilaisia painotuotteita esitettäviksi eri markkinoilla ja lisäksi yritys käyttää lisenssillä painettavia kuvioita, jotka eri amerikkalaiset taiteilijat ovat luoneet.

Tri-Coastal Design käyttää perinteellisiä kasviaiheita, muotiuutuuksia ja keskustelua synnyttäviä kuvioita. Kaikki artikkelit ovat paperille painettuja ja laadukkaita. Ne ovat elegantteja, kuitenkin käytännöllisiä lahjoja, jotka sopivat monenlaisiin tilanteisiin.

Pinottavat hatturasiat postikorttikuvioineen tekevät myös valokuvien ja muistojen säilyttämisen hauskaksi ja helpoksi. Kaikki tuotteet auttavat luomaan ystävällisen ja viehkeän kodin.

Muodikkaita, hauskoja, uskomattomia laukkuja erilaisille ihmisille; kantolaukkuja, olkalaukkuja, lompakoita ja monia muita tuotenimillä Loop Design, Mirror Mirror ja Cul De Sac.

Suunnitelijoita inspiroivat New Yorkin näkymät, äänet ja ehkäpä hajutkin. He haluavat tuoda kaupungin moninaiset kulttuurit ja sen rajattoman entusiasmin käytännöllisiin elämäntapatuotteisiin.

Tri-Coastalin kanssa Privat Labeling on myös mahdollisuus. Ota yhteyttä ja katsotaan mikä on sinun tarpeesi.


Modern House by Martinsen | Make your house a Home!

Kauttamme saatavillasi tuhansia sisustus-, keittiö ja -valaisintuotteita sekä huonekauluja ja puutarhakalusteita. Alla olevat kuvat toimivat linkkeinä Modern House by Martinsenin ja Sans-valaisimien digitaalisiin kuvastoihin.


Holmen kevät 2018 kuvasto Modern House keittiötarvikekuvasto
Sans valaisinkuvasto
Möbler by Martinsen kevät 2017
Easy Living puutarhakalustekuvasto

Sisustustukku | Lahjatukku | Taloustarviketukku | Valaisintukku | Huonekalutukku | Puutarhakalustetukku