Info | nv-orkidea

Huom!
nv-Orkidea Oy on sisustus- ja lahjatavaratukku. Myymme tuotteitamme ainoastaan yrityksille myyntipakkauksittain. Ei vähittäismyyntiä.

Tarjoamme Sinulle laajan tuotevalikoiman nopealla toimitusajalla. Kaikki helposti tilattavissa verkkokaupastamme.

Rekisteröidy kauppiassivuille tällä lomakkeella.
Tri-Coastal Design Group -
kauniita,korkealaatuisia ja edullisia designtuotteita

Tri-Coastal Design Suomi

Tri-Coastal Design Group tuo markkinoille kauniita ja korkealaatuisia designtuotteita. Yrityksen oma designtiimi luo erilaisia painotuotteita esitettäviksi eri markkinoilla ja lisäksi yritys käyttää lisenssillä painettavia kuvioita, jotka eri amerikkalaiset taiteilijat ovat luoneet.

Tri-Coastal Design käyttää perinteellisiä kasviaiheita, muotiuutuuksia ja keskustelua synnyttäviä kuvioita. Kaikki artikkelit ovat paperille painettuja ja laadukkaita. Ne ovat elegantteja, kuitenkin käytännöllisiä lahjoja, jotka sopivat monenlaisiin tilanteisiin.

Pinottavat hatturasiat postikorttikuvioineen tekevät myös valokuvien ja muistojen säilyttämisen hauskaksi ja helpoksi. Kaikki tuotteet auttavat luomaan ystävällisen ja viehkeän kodin.

Muodikkaita, hauskoja, uskomattomia laukkuja erilaisille ihmisille; kantolaukkuja, olkalaukkuja, lompakoita ja monia muita tuotenimillä Loop Design, Mirror Mirror ja Cul De Sac.

Suunnitelijoita inspiroivat New Yorkin näkymät, äänet ja ehkäpä hajutkin. He haluavat tuoda kaupungin moninaiset kulttuurit ja sen rajattoman entusiasmin käytännöllisiin elämäntapatuotteisiin.

Tri-Coastalin kanssa Privat Labeling on myös mahdollisuus. Ota yhteyttä ja katsotaan mikä on sinun tarpeesi.